De Kleine Koffiebranderij, Den Haag

De eigenares van De Kleine Koffiebranderij schrijft: "Het branden van koffie betekent voor mij een voortdurende ontdekkingsreis naar de intieme geheimen van de koffieboon. Mijn jarenlange zoektocht naar de lekkerste koffie heeft geleid tot een passie voor écht goede koffie…en naar de genoegens van het goede leven."

 

De Kleine Koffiebranderij is een gezellige winkel in het hart van de Hofstad. De koffiebrander staat in het midden van de winkel en schept een warme ambachtelijke sfeer. 

 

Ze vervolgt: "Vanaf het eerste moment zijn ontwikkeling en onderzoek de belangrijkste drijfveren van mijn passie geweest. Daarbij hoort ook respect voor de klant, luisteren naar wat die zoekt en delen in de ontwikkeling van zijn smaak voor koffie. Iedereen heeft zijn eigen koffie “roast”. Essentieel is het brandproces, waarbij het de kunst is de juiste timing te vinden. Door jarenlange ervaring en dagelijks vers roosteren ontstaat er een koffie die voldoet aan de wensen van de klant, maar ook aan de mijne, met mijn handtekening."

www.dekleinekoffiebranderij.nl

Koffie geleverd aan Roast