Koffiecadeau Roast

Een koffiecadeau van Roast is een leuk persoonlijke cadeau voor koffieliefhebbers en relaties. Even iets anders dan normaal, verras iemand met een koffie-abonnement. Het koffiepakket is ideaal voor moederdag, vaderdag en verjaardagen. De geur van vers gebrande koffie is een feest voor iedereen! 

WAT GEEF IK CADEAU
Een pakket met drie verschillende koffies van verschillende kleine koffiebranderijen. Een leuk koffie-cadeau voor beginnende of ervaren koffiedrinker. Het aantal maanden mag je zelf bepalen, van één maand tot oneindig.

Roast levert koffie die - exclusief voor Roast - vers is gebrand. Roast vraagt aan de beste ambachtelijke branderijen de favoriete koffie die ze hebben in te sturen. Uit deze koffies selecteren we de lekkerste smaken. Hierdoor weet je zeker dat je een bijzonder koffiecadeau in handen hebt!

REACTIES
„We zien elke keer weer uit naar het weekend waarin de nieuwe Roast bezorgd wordt. Op vrijdag proeven we vast één smaak en op zaterdag komen de andere twee voorbij. We gaan er echt voor zitten, met iets lekkers er bij van de ambachtelijke bakker om de hoek. Heerlijk om elke maand nieuwe smaken te ontdekken. Een bijzonder fijn cadeau!” Ton & Janine Matrice, Apeldoorn

„Een leuk op maat gemaakt koffiecadeau en leuk persoonlijk contact met Paul of Kris. Snel geregeld en enthousiaste reactie van de ontvanger gegarandeerd. Een aanrader!” Jan van Galen, Utrecht


VEEL GESTELDE VRAGEN
* Past het pakketje door een brievenbus > past precies! 
* Hoe betaal ik het koffie-cadeau > via een incassomachtiging of als dat gewenst is met factuur (bedrijven bijv.)
* Stopt het cadeau-abonnement automatisch > ja, jij geeft aan hoeveel maanden wij verzenden
* Hoe ziet het pakket eruit > brievenbusdoos met bovenstaande zakjes + leuke infokaartjes over koffie
* Staat er informatie op over koffie > op ieder etiket staat o.a. brander, herkomst en omschrijving vermeld
* Verzenden jullie ook naar Belgie of Duitsland > Zeker, er zijn veel Belgische en Duitse cadeau-ontvangers, meerprijs i.v.m. verzending is €5 per maand.
* Hebben jullie ook koffiecups? > ja, sinds begin 2018 kun je via SpecialtyCups.nl kwaliteitskoffie in cups verkrijgen. 

> Andere vragen? Mail naar kris@roast.nl of bel met 06 480 656 49, we helpen graag!


The simplest CRM tool out there