30 ML Koffiebranderij, Utrecht

In 2013 startten Wendy en Frans Kooijman 30ml.

30ml espresso, dat is de basis van alles. Bijna al onze koffies zijn opgebouwd uit een espresso en jawel een espresso is 30 milliliter. 30 ml is de kern van onze onderneming, hier draait alles om. Vandaar onze naam, 30ml.

30ml is meer dan alleen een koffiebar, je kunt er ook ontbijten, lunchen en borrelen. Vanaf s'middags tot in de avond schenken we prachtige top wijnen en specialty bieren. Daarvoor is een samenwerking aangegaan met Wijncafe Levebvre. Wij schenken wijn van Levebvre, Levebvre schenkt koffie van ons.

Kwaliteit en passie horen bij de strategie van 30ml, goede koffie, eerlijke producten en interesse in onze klanten, dat is de kracht van 30ml espresso. Onze missie is: Onze klanten voorzien en verwennen met echt goede koffie. Echt goede en eerlijke koffie voor een normale prijs, zowel voor ons, onze klanten maar natuurlijk ook voor de koffieboer in het land van herkomst.

In 2014 startte 30ml met het zelf branden van specialty coffee. Koffie uit El Salvador, Brazilië, Ethiopië en Malawi wordt in dagelijkse batches van 2 kg gebrand voor de espressobar en de klanten.

Iedere maand 3 exclusieve, versgebrande koffies van kleinschalige branderijen in huis?
De koffie van koffiebranderij 30ML Utrecht komt vaak langs in ons koffie-abonnement. 

HET KOFFIE-ABONNEMENT VAN ROAST >>

 

www.30ml.nl

Koffie geleverd aan Roast