BeanBrothers, Eindhoven

BeanBrothers is een brotherhood of baristi. Koffie is voor hen een eerste levensbehoefte. Als de week begint neemt het verlangen naar koffie toe, noodzakelijk op maandagmorgen, wenselijk op ieder ander moment. Dat idee. Als team van koffiekenners maken zij al sinds 2008 de beste koffie op locatie en vanaf 2014 ook in de stadsbranderij in Eindhoven.

Omdat goede koffie maken is wat ze doen, hebben ze onze slogan ook niet ingewikkelder gemaakt dan nodig. We make coffee. Gewoon omdat ze gruwelijk goede koffie maken. Voor jou en voor je gasten. Voor iedereen die houdt van kwaliteit, sensatie, duurzaamheid en gezelligheid.

Fair trade, direct trade en duurzaamheid staan bij ons hoog aangeschreven. Elke barista gooit zijn of haar charmes in de strijd en bespeelt het publiek met goede koffie en goede klets.
Hun visie luidt dan ook: Wij, een onderneming gedreven door jonge professionals met elk hun eigen identiteit, zijn zuivere koffie. We maken kwaliteitskoffie door het beste in mens en product naar boven te halen.

Iedere maand 3 exclusieve, versgebrande koffies van kleinschalige branderijen in huis?
De koffie van Bean Brothers komt vaak langs in ons koffie-abonnement. 

HET KOFFIE-ABONNEMENT VAN ROAST >>

 

www.beanbrothers.nl/

Koffie geleverd aan Roast