Locals, Tilburg

In 2013 hebben Rachel en Shenol de Locals koffiebar in Tilburg opgericht. Beide klaar met het werken voor de baas, besloten ze onze comfortabele omgeving in te ruilen voor een prachtig avontuur. Locals is ontstaan door echt iets te doen met hun passie. Rachel is dol op koken en Shenol is dol op koffie. Stadsbranderij Locals is een natuurlijk gevolg van het concept van Locals koffiebar. Het branden van je eigen bonen in de koffiebar was toen, en nu nog steeds uniek in het zuiden van Nederland. Hierdoor is stadsbranderij Locals inmiddels uitgegroeid tot de koffiebranderij van Tilburg en omgeving.

De missie van deze brander is om mooie kwalitatieve hoogwaardige producten neer te zetten, door ambacht. Het concept wat ze aan het ontwikkelen en uitwerken zijn willen ze in de toekomst verder uitrollen naar andere steden. Daarmee dromen ze ervan om Locals tot een echt brand te maken. 

Bij Locals combineren ze heerlijke lekkernijen met streekproducten uit Tilburg en omgeving en werken ze samen met lokale leveranciers. Zo staan ze ook voor pure ambacht en branden ze daarom hun eigen koffie in de zaak en worden alle lekkernijen met de hand bereid. Producten die met liefde gemaakt zijn.

Enjoy!

Iedere maand 3 exclusieve, versgebrande koffies van kleinschalige branderijen in huis?
De koffie van koffiebranderij Locals uit Tilburg komt vaak langs in ons koffie-abonnement. 

HET KOFFIE-ABONNEMENT VAN ROAST >>

www.locals-tilburg.nl

Koffie geleverd aan Roast