Sampietro, Den Bosch

Pas in 2012 heeft Stefan Sampietro de stap durven nemen om zijn baan op te zeggen en zich volledig te gaan verdiepen in de koffie. Dit deed hij door in een koffiezaak te gaan werken en alle kneepjes van een echte barista te leren.
In 2013 maakt hij de overstap naar Restaurant Pollevie waar ze koffie enorm serieus nemen, De koffie werdt daar namelijk wekelijks zelf vers gebrand en die verantwoordelijkheid kreeg Sampietro. Wat er voor heeft gezorgd dat hij in 2015 in de finale stond van de Dutch Barista Championchip en in dat zelfde jaar ook de 3e plaats werdt behaald in de Misset horeca koffie top 100. Ook heeft hij alle SCA Barista skills certificaten behaald en kan hij zich een Professional barista noemen.
In 2016 neemt hij dan ook de stap om voor zichzelf te beginnen als freelance Barista en later ook nog de koffiebrander over te nemen om vervolgens zijn eigen koffie merk op te zetten, en met succes! Inmiddels is Sampietro coffee een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omstreken en schenken ze de koffie van Sampietro in verschillende horecazaken, kantoren, winkels ed.
Sampietro coffee is een ambachtelijke micro koffiebranderij uit Brabant. Sampietro koopt zijn koffie in bij verschillende koffieleveranciers die nauw samenwerken met de koffieboeren op de plantages. Hij gaat dan ook opzoek naar de lekkerste koffie’s!

Iedere maand 3 exclusieve, versgebrande koffies van kleinschalige branderijen in huis?
De koffie van Sampietro komt vaak langs in ons koffie-abonnement. 

HET KOFFIE-ABONNEMENT VAN ROAST >>

 

www.sampietro.nl

Koffie geleverd aan Roast