Screaming Beans, Amsterdam

Screaming Beans is na een lovende recensie in het Parool 2012 een begrip in Amsterdam. Screaming Beans is een restaurant met aandacht voor koffie en heeft op een tweede locatie ook nog een koffiebar. Bij Screaming Beans gaan ze zelf naar de koffielanden toe om bijzondere koffies te selecteren. Deze koffies worden vervolgens gebrand door Bocca. Omdat ze zelf de koffie zoeken en selecteren past Screaming Beans perfect in een Roast-abonnement.

Iets over Screaming Beans:
"Wij serveren perfecte koffie, exclusieve wijnen en gastronomische gerechten. Van ’s morgens vroeg, tot ’s avonds laat. Onze barista’s, sommeliers en chef staan te springen om hun passie en kennis te delen met iedereen die houdt van pure en geraffineerde kwaliteit voor een vriendelijke prijs."

Over koffie schijven ze:
"Het bieden van de ultieme belevenis aan onze gasten is waar we ‘s nachts wakker van liggen, niet de koppen koffie die we drinken. Daarom werken we nauw samen met de beste producenten en leveranciers, én trainen we zelf ons talentvolle en toegewijde team aan de Screaming Beans Academy."

www.screamingbeans.nl

Koffie geleverd aan Roast