Over ons

In 2012 reisde Kris en Paul regelmatig naar lokale branders om lekkere, verse koffies te scoren. Steeds vaker moesten zij voor vrienden ook wat mee nemen. Die vrienden vonden het zo leuk en lekker, dat ze het weer in hun netwerk cadeau gaven. En zo werd Roast geboren! Elke maand krijgen mensen die dat leuk vinden (onze 'abonnees') drie verschillende soorten koffie thuis bezorgd (via een postdoos die door de brievenbus past). Direct trade en single origin, dus je weet via het etiket op je koffiezakje precies waar je koffie vandaan komt. Ingekocht bij lokale Nederlandse branders, die de koffie in de week van de verzending ambachtelijk hebben gebrand. Topkwaliteit en heerlijk vers! 

Tot nu toe werkten we met ruim 70 kleine branders samen. Q-grader Norman Mazel (voor espresso) en barista Mariënne Hop (voor filter) bloggen over hun ervaringen met de koffie.   

We begonnen in Utrecht op de zolderkamer van Kris, maar nu versturen we de koffie vanuit ons 'koffiehuisje' in Houten. Paul krijgt nog wel de koffie thuis, maar helpt niet meer bij uitvoering, zijn taak nam Marije over.

Je bent al een 'abonnee' voor één maand. Maar je kan zo lang blijven proeven als je wilt, en een maandje pauzeren is nooit een probleem. Natuurlijk kan je het ook cadeau doen, voor zolang als je wilt!  


Contact

We zoeken het antwoord op je vragen en helpen met alle koffie-gerelateerde zaken! Geen vraag is te gek, mail of bel ons. Neem contact op via kris@roast.nl of via whatsapp 06 48065649.

KvK-nummer: 55894208
Btw-identificatienummer: 851901086B01


Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring

Download hier onze algemene voorwaarden en privacyverklaring. 

(Wij gebruiken cookies alleen om op metaniveau traffic op onze site te analyseren)