Costa Rica Santa Rosa

De beste koffiebonen als cadeau!

Producent

Undecaf

Branderij

30 ML Koffiebranderij, Utrecht

Regio

Tarrazu, Costa Rica

Varieteit

Arabica

Hoogte

1600-1800

Zending

december 2021 / #4

Costa Rica Santa Rosa is een van de meest gewaardeerde koffiesoorten afkomstig van het Undecaf station in Tarrazu, in het centrale zuiden van Costa Rica. Hier bundelen negen boeren hun krachten om de koffiebessen die ze hebben geoogst zelf te verwerken. Met behulp van traditionele kennis en moderne technologieën produceren deze families koffie van buitengewoon goede kwaliteit. Proef de rijke smaken van meloen, melkchocolade en honing in deze koffie, die een indrukwekkende score van 86 punten behaalt op een schaal van 100.

Specialty koffiebonen voor een unieke koffie-ervaring

Bij ROAST kopen wij de allerbeste koffiesoorten voor jou in. Wij maken uitsluitend gebruik van specialty koffiebonen om jou de meest voortreffelijke koffiebeleving te kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar een single origin koffie of juist een blend met een bijzondere combinatie van smaken, zoals deze van 30ml coffee roasters, bij ons ben je aan het juiste adres. Elke week branden zij verse koffiebonen, zodat je thuis via ons abonnement of in een van hun 30ml koffiecafés genieten van super verse koffie.

De ultieme koffie-ervaring

Onze passie voor koffie gaat verder dan alleen het selecteren en branden van de beste bonen. Wij streven ernaar om de ultieme koffie-ervaring te creëren voor elke liefhebber. Onze blogs op de tips & tricks pagina laten de kunst van het zetten van de perfecte kop koffie zien en hier adviseren je graag over de ideale zetmethoden en smaakprofielen. Of je nu een kenner bent of net begint met het ontdekken van de wereld van koffie, bij ons kun je rekenen op deskundig advies en een onvergetelijke smaakbeleving.

Bestel vandaag nog jouw favoriete koffiesoort bij 30ml Coffee Roasters en geniet van de heerlijke aroma’s en smaken die deze Costa Ricaanse koffie te bieden heeft, hij zit namelijk niet meer in de huidige ROAST pakketten. Verwen jezelf met een kopje vers gezette koffie en ontdek een wereld van smaak en genot.