Het verhaal van Roast

De beste koffie ervaar je bij roast

Acht jaar geleden begonnen wij, Rachel en Shenol, onze eigen koffiebar. Vanuit deze koffiebar serveerden we enkel mooie, eerlijke streekproducten. De koffiebar was een halfjaar open toen we besloten zelf te starten met koffiebranden. De essentie hiervan is alles zelf in de hand hebben. Van de ingrediënten tot het brandingsproces.

Met onze eigen koffiebonen deden we mee aan het maandelijkse Roast pakket. Daar maakten we voor het eerst kennis met Roast: een webshop waar je een koffie abonnement af kunt sluiten. Een tijdje later, in 2019, is onze branderij inmiddels behoorlijk gegroeid en hebben we het losgetrokken van onze koffiebar. Rond die periode stonden we met onze eigen branderij op het Amsterdam Koffiefestival.

Hoe toevallig: ons plekje op de Roasters Village was naast die van Roast! We legden leuk contact en gingen een goede samenwerking aan tijdens het Koffiefestival. Later bleven onze paden kruisen en uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat we Roast hebben overgenomen.

De beste koffie ervaar je bij roast

’s Ochtends een verse kop koffie. Een moment voor jou alleen, om de dag rustig en relaxed te beginnen. Of koffie in goed gezelschap: met zorg gezet, te nuttigen bij een goed gesprek. Hoe jij je koffie ook drinkt, het is altijd een geniet moment. Goede koffiebonen zijn hierbij de basis voor alles.

Dat is dan ook exact wat Roast je biedt: de beste koffiebonen van een hoogwaardige kwaliteit. Zo doen we dat:

  • Drie verschillende koffiebonen per maand in je brievenbus
  • Samenwerkingen met enkel microbranderijen
  • Maak kennis met diverse specialty coffee branderijen
  • Duurzaam en eerlijk bij jou thuisbezorgd, geen tussenhandel
  • Jarenlange ervaring in de koffiewereld: onze kennis is groot
  • Hoogwaardige kwaliteit koffie, tegenover een eerlijke prijs voor de boer