Koffiecadeau

€19,95

Verras je zakenrelaties, vrienden of familie met een koffie cadeau. Geef unieke koffie pakketten, met drie verschillende specialty coffee soorten. Zo geef je een genietmoment cadeau! De Coffee Gift Box bevat een cadeaukaartje waar je een korte tekst op achter kunt laten. (vermeld dit bij notities in de winkelmand.)

Abonnement bestellen

Beschrijving

In het pakket dat je cadeau geeft, zitten drie verschillende zakken (gemalen) koffiebonen. Met zorg geselecteerd, afkomstig van koffiebranderijen op een duurzame en eerlijke manier. Bij Roast werken we namelijk alleen samen met microbranderijen en we handelen het liefst zonder tussenpersonen. Zo krijg jij hoogwaardige kwaliteit koffie, en de boer krijgt een eerlijke prijs voor zijn koffiebonen. Bovendien steun je het Circulair Coffee Fund met het geven van deze giftbox.

Small – 3 x 100 gr: 19,95 euro

Medium – 3 x 150 gr: 24,95 euro

Large – 3 x 200 gr: 28,95 euro

Jij kiest hoeveel maanden je cadeau geeft! Je hebt keuze uit 1 tot 12 maanden, het abonnement stopt vanzelf.

Pakket wordt 1 x in de maand verzonden, altijd op de laatste woensdag van de maand. Aanmelding tussen de 18e van de maand tot de 18e van de volgende maand, verzending is dan op de laatste woensdag van die maand.

Voorbeelden:

Je meld je aan op 15 januari, dan wordt het eerstvolgende pakket van Roast verstuurd op woensdag 26 januari.

Je meld je aan op 18 januari, dan ga je mee met de volgende maand. Je eerste Roast pakket wordt verstuurd op woensdag 23 februari.