Eddys coffee, Leeuwarden

We zijn een koffiewebshop voor fijnproevers gestart in 2019 binnen het hoge segment verse koffiebonen op de Nederlandse consumentenmarkt met www.eddyscoffee.com We spreken dan hier ook wel over Specialty Coffee. We combineren de kwaliteit van een ambachtelijke koffiebranderij met het gemak (en schaalbaarheid) van een betrouwbare webshop. We richten ons op koffieliefhebbers die thuis (of tijdens het thuiswerken) willen genieten van Specialty Coffee.

Het is onze ambitie om een sterk merk met betrouwbare koffiewebshop te worden binnen de Nederlandse online koffiemarkt. Lokale ambacht staat bij ons voorop, ons verzoek koop altijd lokaal! Komt het een keer niet uit in een drukke werkweek? Dan is de positie van onze koffiewebshop de nummer 1 back-up.

We geven eerlijke informatie over onze verse koffiekoffiebonen uit het hoge segment, zijn oprecht betrokken en bouwen een relatie op met klanten en we ontwikkelen ons proces continu omdat we ambitieus zijn in wat we de komende jaren willen bereiken. We adviseren klanten om iets grotere orders te plaatsen – geen abonnement – en hun koffie vers te houden in koffiebussen van CoffeeVac, dat is beter voor het milieu en voor hun portemonnee.

Koffie geleverd aan Roast