Boot koffie, Amersfoort

Kwaliteit en smaakbeleving zijn essentiële onderdelen van BOOT Koffie. Daarom hebben wij een eigen branderij. Niet alleen besteden wij veel tijd en aandacht aan het selecteren van biologische topkwaliteit en veelal Direct Trade geïmporteerde groene koffie, maar juist ook aan het ambachtelijk branden. Wij willen er zeker van zijn dat jij optimaal kunt genieten van de smaakbeleving van onze koffiesoorten.

In onze koffiebranderij kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. De transformatie van groene koffiebonen naar vers gebrande koffie is een ware geur- en smaakbelevenis.

In onze branderij kun je op donderdag meekijken tijdens het branden. Dan kun je zien hoe diverse soorten koffie met de deskundige hand van onze brandmeester tot perfectie worden gebrand. Ontdek het geheim en de geur van vers gebrande koffie met uitleg van onze brandmeester.

Onze koffiebranderij is gevestigd in Het Lokaal, een verzamelpunt van lokale ondernemers die allemaal gedreven worden door passie en kwaliteit van hun producten (onder meer brood, bier, supermarkt en restaurant).