Bitter and Real, Dordrecht

Bitter & Real bestaat sinds 2014 als koffie catering bedrijf, en de koffie branderij bestaat sinds januari 2018. Met Bitter & Real willen Laura en Minos high-end specialty koffie begrijpelijk presenteren: superfunky koffies voor iedereen! Ook de kant van duurzaamheid en moderne techniek willen ze op een manier laten zien die iedereen begrijpt. Laura’s liefde voor goede koffie en Minos zijn interesse in moderne techniek i.c.m. met een reis door Nieuw-Zeeland in een oud busje hebben het plan voor Bitter & Real doen ontstaan.

COFFEE ROASTERY
Op de citroengele Diedrich roaster branden ze de eigen superdeluxe koffie. Ze werken met hoogwaardige koffies, deze komen uit één streek of zelfs van één plantage of een enkel veld.
Aangezien koffie een seizoensproduct is, wisselt het aanbod in de truck en in de webshop regelmatig.

EV COFFEE TRUCK
Ze vinden dat ook op festivals en evenementen goede koffie, gezet op high-end apparatuur verkrijgbaar moet zijn. Daarvoor hebben ze een elektrische koffie truck en een mobiele kruiwagen koffie bar gebouwd, uitgerust met twee Kees van der Westen Spirits! Met de EV-Oldtimer koffiebar op wielen staan ze op festivals, feestelijkheden, beurzen etc.
Ze maken alles met lokale en biologische producten, vaak zelfs producten uit eigen moestuin!
Naast koffie hebben ze ook thee, ijsthee & ander soort NON-KOFFIE en hebben we een tap met Nitro Cold Brew en soms zelfs craft beer!

You better be Bitter & Real than sweet and fake!

Iedere maand 3 exclusieve, versgebrande koffies van kleinschalige branderijen in huis?
De koffie van koffiebranderij Locals uit Tilburg komt vaak langs in ons koffie-abonnement. 

HET KOFFIE-ABONNEMENT VAN ROAST >>