Het Koffieverbond, Ede

Houd je van een bakje koffie? De aroma’s van de verse bonen, de hoge kwaliteit? Meer dan van het simpele bakkie?

Koffie ís meer is dan dat. Koffie verbindt. Het is voor iedereen. En in het bijzonder onze speciale, verse koffiebonen. Iedereen mag genieten van de diverse smaken die wij aanbieden. Niet alleen in een koffiebar of restaurant, maar ook thuis of op kantoor. Voor de kenner, maar ook voor de leek die graag een speciaal kopje lust. Een kopje met een verhaal en eentje van goede kwaliteit.

Kies voor hoge kwaliteit en goede smaak. En weet waar je bonen vandaan komen. Vanuit de hele wereld, gewoon in Ede.

Het Koffieverbond is toegankelijk. Wij staan voor transparante handel, eerlijk zakendoen, hoge kwaliteit en bereikbaarheid. Wij geloven dat koffie meer is dan je ziet. Het heeft de kracht om mensen met elkaar te verbinden. Het is een veelzijdig natuurproduct.

Voordat jij aan een eerlijk kopje zit, gaan er wat stappen vooraf. Aan de andere kant van de wereld groeien ze. Ze worden met zorg geplukt en geselecteerd. De koffiebonen! Veel koffieplantages zijn eigendom van families die al generaties lang koffiebonen verbouwen. Om hen meer dan een eerlijke prijs te geven werken we samen met (inkoop)partners, die zich daarvoor inzetten. Zo garanderen we transparante handel. Ze verdienen niets minder dan onze aandacht en waardering voor het werk wat zij doen.