Locals, Tilburg

In 2013 hebben Rachel en Shenol de Locals koffiebar in Tilburg opgericht. Een koffiebar waarbij ambacht en kwaliteit voorop staat. Bijna alles wat er op de kaart staat, wordt zelfgemaakt.

Na de opening van de koffiebar, begonnen ze al snel zelf koffie te branden. Een prachtig proces dat ze graag met eigen handen wilden doen: het perfecte kop koffie naar eigen smaak maken. Ze begonnen klein en brandden alleen voor eigen voorraad en voor gasten. Er kwam steeds meer vraag naar lokale samenwerkingen waardoor ze in 2018 besloten om de branderij te scheiden van de koffiebar.

In 2020 zijn ze ook benaderd voor het nieuwe kantoorgebouw The Rise http://therise.nl voor een branderij met koffiebar. Het nieuwe avontuur grepen zij met beide handen aan en in maart 2020 zijn zij gestart met de uitvoering van de koffiebar en het branden op een Giesen W15a brander.

Locals is een ambitieus bedrijf met een eigen smaak en houdt van korte lijnen. Dat zie je terug in de lokale samenwerkingen, eigen grondproducten en de kwaliteit in de bereiding van hun gerechten in de koffiebar.

Iedere maand 3 exclusieve, versgebrande koffies van kleinschalige branderijen in huis?
De koffie van koffiebranderij Locals uit Tilburg komt vaak langs in ons koffie-abonnement. 

HET KOFFIE-ABONNEMENT VAN ROAST >>