BLOOSS Coffee, Twello

BLOOSS coffee is in 2015 opgericht. Nadat het koffievirus ook bij Diana van Wely was toegeslagen werd ze verliefd op de koffieboon maar zeker ook op de koffiebranders van Giesen Coffee Roasters. Na de fabriek van Giesen in Ulft bezocht te hebben is zij bij Meester Kees (Kees Kraakman) in de schoolbanken beland. Hij heeft haar nog meer wegwijs gemaakt, leren koffiebranden en nog meer leren houden van het boontje. Al hoefde hij voor dat laatste niet echt moeite te doen. Diana stond in Carré en het licht ging aan. En dan begint het avontuur, want zo ervaart ze het.

BLOOSS coffee is ontstaan uit een passie voor koffie, de koffiebranders, het brandproces en de ontelbare mogelijkheden van de koffiebonen met hun smaken.

Inmiddels zijn ze 5 jaar op weg en weten ze de klant de enthousiasmeren voor hun (met liefde gebrande) koffiebonen. Daarnaast blijkt de theelijn een gewilde partner naast de koffie.
Het doel? Nog meer mensen laten mee genieten van BLOOSS coffee zodat ze kan blijven doen wat ze het liefste doe, koffiebranden.

'Wat heb ik toch een prachtig beroep.'

De koffiebranderij is inmiddels verplaatst naar Deventer. In Twello heeft Diana een mooi proeflokaal om de heerlijkste koffies te ontdekken. 
 

Iedere maand 3 exclusieve, versgebrande koffies van kleinschalige branderijen in huis?
De koffie van Blooss Coffee, Twello komt vaak langs in ons koffie-abonnement. 

HET KOFFIE-ABONNEMENT VAN ROAST >>

www.bloosscoffee.nl/

Koffie geleverd aan Roast